Lindelaufergewande 42 - 6367 AZ Voerendaal [email protected] +31 (0)45-405 1885

Over ons

img-geschiedenis-moonen-houtindsutrie

Onze geschiedenis

In 1932 werd Timmerbedrijf Moonen door onze grootvader Harry Moonen aan de Houtstraat te Klimmen opgericht. Het bedrijf groeide uit tot een in de regio bekend Aannemers- Meubelmakers- en Timmerbedrijf. Na het plotseling overlijden van Harry Moonen werden de zaken kortstondig overgenomen door zijn oudste zoon Jan Moonen.

Na opdeling van de drie bedrijf disciplines heeft de jongste zoon Sjef Moonen het Timmerbedrijf overgenomen. Kort na deze overname realiseerde hij een nieuwbouw aan de Dr. Poelsstraat waar het Timmerbedrijf voortgezet werd.

Na een afgeronde opleiding aan de HTS te Heerlen afdeling Bouwkunde en kortstondig werkzaam te zijn geweest in een Aannemersbedrijf en Architectenbureau is zijn zoon Ivo Moonen toegetreden als Vennoot van het Timmerbedrijf.

Vierde generatie

Daar het Timmerbedrijf gevestigd was in de dorpskern werden uitbreiding en uitvoering van de bedrijfsactiviteiten steeds moeilijker.

Om de toekomst van de bedrijfsactiviteiten en de groei van het bedrijf te garanderen werd begin 2005 wederom een nieuw bedrijfspand aan de Lindelaufergewande te Voerendaal gerealiseerd en Juli 2005 in gebruik genomen. December 2005 werd het Timmerbedrijf helemaal overgedragen aan Ivo Moonen.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer goed geoutilleerd Timmerbedrijf waar met de Modernste technieken en Hightech CNC houtbewerkingsmachines hoogwaardig en specialistisch timmerwerk vervaardigd wordt. Sedert 2011 is onze zoon Tim Moonen (na het afronden van een gespecialiseerde timmeropleiding ) werkzaam bij ons familiebedrijf , waardoor de vierde generatie een feit wordt.

moonen-houtindsutrie-img-vierde-generatie

Daarom Moonen Houtindustrie

icon
15
Tevreden klanten
icon
1001
Afgeronde projecten
icon
91
Jaren ervaring
icon
99
Moderne machines

Offerte op maat aanvragen?

Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen!